Rólam

Örülök, hogy itt jársz, hiszen több dologban hasonlítunk, mint gondolnád!

Mindketten kemény munkával szeretnénk olyan életet elérni magunknak és a családunknak, amilyet megálmodtunk.

A Clear Online-t azzal a céllal alapítottam és dolgozom mellette egy sor digitális média projekten, hogy mindez megvalósulhasson.

A tapasztalt projekt menedzser

Project Manager Professional-ként (PMP) digitális marketing és távközlési projekteket vezetek.

unnamed

Első online projektem egy társasjáték kifejlesztése és promóciója volt, a legutóbbi pedig a „Félénkből lett videó sztár” online tanfolyam létrehozása.

Közöttük egy egész sor projektet találsz, amiknek a tapasztalatait Te is élvezheted.

  • A Clear Online alapítójaként vállalkozásoknak segítek a digitális marketingjükben, hogy az üzeneteiket minél több emberhez eljuttatva növelhessék profitjukat.
  • A Magyar Telekomban távközlési projekteken dolgozom.
  • A  Családapa internetes oldalon családapáknak segítek, hogy még jobban helyt tudjanak állni a karrierjükben, a magánéletükben, a családban.

Miben segíthetek neked itt, a Clear Online-on?

A Clear Online az a weboldal, ahová elsősorban kisvállalkozók, marketingesek, tudatos egyetemisták és más alkotók járnak, hogy naprakész információkhoz, képzésekhez jussanak vállalkozásuk, alkotásaik népszerűsítéséhez, több ügyfél megszerzéséhez, szakmai hírnevük megalapozásához, megismertetéséhez.

Sipos-Otto-prezentacio-Pecs-2

Azok jönnek hozzám, akik nem akarják saját pénzükön és hibáikon keresztül maguk kitalálni, hogy mi működik, hogyan kellene belevágni a

  • stratégiai tervezésbe, annak érdekében, hogy legyen egy üzleti cél és akcióterv keretrendszerük, ami meghatározza a várható profit kilátásukat
  • a projekt menedzsmentbe, ami lehetővé teszi az elemi lépésekre lebontott cselekvési tervük megvalósítását
  • a működés folyamatos mérésébe, az adatok elemzésébe, a teljesítmény javításába, ami megalapozhatja a további növekedést
  • a digitális média felületek üzleti célú használatába, ami alapvető fontosságú az idejük nagy részét ott töltő, leendő vevők eléréséhez és vásárlásra ösztönzéséhez
  • az adattudományba, hogy a vállalkozás adatainak elemzéséve adat alapú döntéseket hozhassanak

A sikeres vállalkozás alapja egy jó terv, ha nem akarsz pusztán a szerencsédre hagyatkozni!

Clear Online stratégiai profit map

Ellentétben más vállalkozási ismereteket, online marketinget, közösségi média használatot tanító weboldalakkal, mi a Clear Online-nál nem külföldi blogokból ellesett, itthon egyszer-egyszer működő információ morzsákat adunk neked, hanem céltudatosan rád szabható stratégiai tervet és a választott digitális marketing csatornák sajátosságait figyelembe vevő konkrét tanfolyamokat.

Így aztán nincs találgatás, bizonytalankodás és időveszteség. Azonnal belevághatsz a munkába, miközben végig fogjuk a kezedet.

A folyamatos mérések és javítások alapján tökéletesített, lépésenként követhető és megvalósítható képzési anyagok segítik a céljaid teljesülését.