Félénkből lett videó sztár

Készülj fel, hogyan győzd le a kamera előtti félénkségedet ... ha sikeres videó csatornát szeretnél

Ha népszerű, sikeres videó csatornát szeretnél indítani, függetlenül attól, hogy Youtube-on, Instagramon vagy éppen Facebookon szeretnél videózni, ez a legfontosabb levél, amit ma olvasol.

Mindjárt meg is mutatom, hogy miért.

Különösen neked szól, ha

 • befelé forduló (introvertált) vagy
 • most még azt gondolod, hogy a személyiségeddel esélytelen videózni
 • bizonytalan vagy, hogy a videózás egyáltalán neked való-e

Ne dobd el az álmaidat! Itt vagyok, segítek neked valóra váltani.

Megismered a technikákat, hogyan építheted fel kis lépésekben a magabiztosságodat saját ritmusodhoz, saját egyéniségedhez illeszkedve, és a videó csatornád nézői hálásak lesznek érte.

A Félénkből lett videó sztár segít

Ez egy egészen más megközelítésű online ismeretanyag, mint amivel eddig találkoztál, mert kifejezetten azoknak mutatja meg, hogyan készíthetnek egyszerűen, egyre magabiztosabban videókat, akiket mások egy kéz legyintéssel intéznek el, hogy az nekik úgysem sikerülhet.

Elárulok egy titkot.

Számomra sem volt soha egyszerű kamera elé állni.

Főleg akkor nem, ha mások is voltak körülöttem. Folyton azon járt az agyam, mikor kapják fel a fejüket, mikor görbül mosolyra a szájuk, amikor valamiben hibázok.

Totál ideges voltam, minden alkalommal.

Hogyan lehet így videókat készíteni?

Hamar el is szállt a lelkesedésem, magabiztosságom, hogy ebből valaha sikeres videó csatorna lehet.

De az álmaimban továbbra is ott volt, hogy egyszer sikeres videó csatornám lesz, mert van mondanivalóm, amivel segíteni akarok másoknak.

Kis gyakorlatokat találtam ki és csiszolgattam, amivel egyre nőtt a magabiztosságom, egyre jobb videók születtek. Közben kezdtek egyre kevésbé zavarni a külső körülmények.

Ebben az ismeretanyagban pontosan azokat a módszereket mutatom meg neked, amik

 • eredményesnek bizonyultak leküzdeni a videózástól való félelmemet
 • lépésenként segítenek felépíteni a magabiztosságodat
 • nem kívánnak semmilyen különleges előképzettséget vagy felszerelést
 • eredményesen alkalmazható videó stálusokat tanítanak meg
 • téged is elvezethetnek a sikeres videó csatornáról szóló álmaidhoz

Ezzel az ismeretanyaggal rengeteg tapasztalatot szerezhetsz a videózásban.

Sratégiailag egymásra épülő lépcsőben épülhet fel a magabiztosságodat a videózáshoz.

Ezek hozták el számomra a magabiztos videózás élményét. Ismerd meg őket Te is!

Modulok

Ébredező bátorság modul

 • Diktálás módszer I.
  Ismerj meg egy technikát, amit akkor is használhatsz ha már attól zavarba jössz, ha olyan szobában kellene kamerába beszélned, ahol rajtad kívül nincs senki más.A műszaki eszközök használata nélkülözhetetlen egy sikeres videó csatornához. Ez a módszer segít, hogy a minimálisan szükséges eszköz használati tapasztalatot könnyedén megszerezd.Ráadásul azonnal elkezdheted vele építeni a követőtáborodat úgy, hogy még hozzá sem fogtál a videó csatornád elindításához, akár 15 percenként létrehozva egy-egy új tartalmat.
 • Diktálás módszer II.
  Ebben a módszerben tovább fejlődik a képességed, hogy a lényeges dolgokat, nehezebb környezetben is kiemeld a követőidnek.Újabb szintet lépsz, már egyre könnyebben állnak össze a fejedben a gondolatok, hogyan fogalmazd meg mondanivalódat, miközben egyre mélyebb ismereted, rálátásod lesz más videó csatornák sikeres videóira.
 • Extrém félénk videó módszer
  Igazi áttörést jelent a fejlődésedben ennek a módszernek az alkalmazása, amivel elindíthatod a videó csatornádat a siker útján.Nagyon kevesen alkalmazzák, pedig szerintem nagyjából 20-szor egyszerűbb, mint a "normál" vlogger módszerek, amit mindenki más használ egy induló Youtube csatornán. Ráadásul töredéknyi stresszet jelent a készítőnek.Ebben a modulban kristály tiszta ismereteket és tapasztalatot szerezhetsz a módszerről. Ha jól választasz hozzá témát, lehetsz a legbátortalanabb videós, kizárt, hogy ne növekedjen számottevően a videód nézettsége.
 • Rövid podcast módszer
  Tanuld meg, hogyan hódíthatod meg, ha akarod, a digitális média egy újabb, felfutóban lévő ágát.Ha csak a videó karrieredre szeretnél fókuszálni, erre a 3 kipróbált lépésre lesz szükséged, amik tökéletes szinergiában működnek együtt, ha jó sorrendben használod őket.Kis, egyszerű, atomi lépésekben építheted tovább a tartalmaidat és szerezhetsz egyre növekvő magabiztosságot, amire szükséged lesz, ha kamera félénkséged ellenére igazán sikeres videó készítő szeretnél lenni.

  És még egyszer, ha akarod, extra erőfeszítés nélkül építhetsz fel a tartalmaiddal egy sikeres podcast műsort is, még több követőt szerezve. Innentől ez már a Te döntésed.

 • Titkos video dojo módszer
  Egy hely, ahová elvonulhatsz, ahol szinte korlátlanul gyakorolhatsz, amikor senki nem zavar, senkire nem kell tekintettel lenned.

  Kipróbálhatod, finomíthatod, akár százszor elpróbálhatod a technikákat, csiszolhatod a tudásodat anélkül, hogy bárki előtt feszengened kellene, ráadásul bármikor, bárhol kéznél lesz, amikor csak úgy érzed, eljött az idő, volna pár perced, most lenne neked a legjobb, hogy gyakorolj.

  Használd ki, és valószínűleg egyszer és mindenkorra ledobhatod a terhet, hogy a körülmények kedvező együttállására kelljen várnod. Katapultáld magadat, a videó csatornádat és a brandedet, míg a többi vlogger majd azt találgatja, vajon honnan került elő, vajon hol készült fel ez az ember. Hát itt.

  Extra előnyként, a módszer abban is segít, hogy ingyen juss bármikor felhasználható, jogdíjmentes vágóképekhez a videóidhoz. Semmiképpen ne hagyd ki.

Könnyebb, mint gondoltam modul

 • Ez vagyok én módszer
  Ideje, hogy szintet lépj! Mutasd meg magad, mutasd meg mit tudsz, mutasd meg, hogy készen állsz, anélkül, hogy feszengened kellene. Mutasd az arcodat, amire a nézőid már régóta kíváncsiak.El ne menj, míg meg nem mutatom: ez egy bámulatos pszichológia hatás, amivel AZONNAL növelheted a videó nézési időt, mint a Youtube egyik elvárását, hogy magasabban rangsorolja, még többekhez eljuttassa a videóidat. Fordíts rá, csupán 15 másodpercet, de tudatosan. Példákat is mutatok, hogyan érheted el ezt a hatást.
 • Nem is nehéz módszer
  Már bizonyítottad magadnak, hogy képes vagy értelmesen, világosan, energikusan, félelem nélkül a kamerába beszélni.
  Újabb fordulóponthoz értél a fejlődésedben. Ha megléped, szinte semmi nem állhatja az utadat. Kitárulhat előtted a videó készítés örömet adó világa. Bátran beléphetsz a Youtube csatornával rendelkező vloggerek világába.Fedezd fel a sikeres vloggerek egyik leggyakrabban használt, egyszerű, mégis nagyon hatékony módszerét. Bátran ajánlom a legfélénkebb videósoknak is, hiszen a módszerbe be van kódolva a videós hibák  megszüntetése. Mitől tartanál akkor? Ki ne hagyd az eszköztáradból!
 • Kissé sunyi módszer
  Itt egy igazán jó hír mára: a többi videós gyakorlatilag megmutatja, odaadja neked a legjobb lehetőségeket, hogy szuper videó csatornád lehessen.

  Hogyan?

  Mindössze annyit kell tenned, hogy jössz, megcsinálod, és a magad javára fordítod a Youtube-ot ennek az egyszerű módszernek a használatával.

  Azt gondolod, hogy nincs miről videót készíts mert már minden témában készült videó? Gondold át még egyszer! Addig jó, míg erről mások így gondolkodnak, miközben te tudod, hogyan használd ki a megingásukat.

  Mondom, kissé sunyi a módszer, de pont ettől lehet eredményes, ha a képedre formálod.

Már bátran videózok modul

 • Rövid videó módszer
  Már túl vagy a nehezén, kezd élménnyé válni számodra a videózás. Egyre jobb a kapcsolatod a nézőiddel.Szerintem ez az egyik legkönnyebb módja, hogy rövid, de tartalmas videókat készíts, magabiztosan. Pont arról szólva, amit a nézőid hallani szeretnének.A módszer olyan technikákkal lát el, amivel pontosan tudni fogod, hol találod a potenciális nézőidet, így nem követed el azt a hibát, hogy csak videózol, videózol, de senki nem nézi a csatornádat. Csak rajtad múlik, hogyan hozod a tudomásukra az új videóidat, hiszen tudod, hol találod őket.
 • 3 percig bátor módszer
  Fedezd fel, hogyan kaphatsz segítséget probléma mentesen, elegánsan, miközben a kamerába beszélsz.Egyik kedvenc módszerem. A nézőid imádni fognak érte, alig várva, hogy videóidban újabb és újabb dolgokat taníts nekik.Ha végrehajtod a lépéseket, észre sem veszed, hogyan röpül el három percnél akár sokkal több is, miközben minden eddiginél jobban érezheted magadat a kamera előtt.
 • Bátor vagyok módszer
  Ez a megközelítés olyan, mintha saját kezedet fognád, amivel egy 10 perces videót is könnyen elkészíthetsz.Nyugodtan, magabiztosan, sokat mosolyogva, a kamera lencsébe beszélve tudod előadni a mondanivalódat. Hol van már a kezdeti bátortalanságod?A videó készítés már nem lehet probléma, ha sikeres videó csatornára vágysz.

Ne dobd el az álmod, hogy Youtube csatornád lehessen, csak mert félénk vagy a kamera előtt.

Sipos Ottó Sipos Ottó
Clear Online alapítója

Garancia

Ha begyakorlod a módszereket és úgy érzed, hogy nem érte meg, csak szólj és kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

Nincs kockázatod, csak nyerhetsz a Félénkből lett videó sztár ismeretanyaggal!

Az ismeretanyag elérése

Az ismeretanyag egy jelszóval védett weboldalon, szöveges formában érhető el.

A rendelés folyamata

“Félénkből lett videó sztár" ismeretanyaghoz így juthatsz hozzá:

 1. Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot.
 2. Kapsz egy visszaigazoló emailt.
 3. Utald át az árát, 9900 Ft-ot az email-ben kapott számlaszámra.
 4. Amint megérkezik az összeg, email-ben megkapod a jelszót az ismeretanyag titkos weboldalához
 5. Kezdheted a tapasztalatszerzést

Félénkből lett videó sztár – Megrendelés

 

Fontos!
Tájékoztatunk, hogy a rendeléskor megadott adataidat a következő célokra használjuk fel:

 • Törvényi kötelezettségünknek eleget téve a vásárlásról számlát állítunk ki, ennek érdekében a megadott adatokat rögzítjük, tároljuk a számlázó rendszerünkben.
 • Kapcsolatba kell tudnunk lépni veled, ha valamelyik adatot pontatlanul adtad volna meg, és emiatt a számlát nem tudjuk eljuttatni hozzád. Ezért kérjük az email címedet és telefonszámodat.
 • A termék elérhetőségét el kell tudnunk juttatni hozzád, ehhez szükséges az email címed.
 • A Clear Online részletes adatvédelmi szabályzatát, irányelveit itt olvashatod.
 • NEM kerülsz hírlevél adatbázisba a rendelési adatok magadásával!
  Ha hírlevelet szeretnél kapni, mert általa is szeretnéd sikeresebb lenni,  itt iratkozhatsz fel a Clear Prémium Hírekre.