facebook

Facebook csoport törlése – új videó

Az előző videóban részletesen megismerhetted, hogy milyen lépésekből áll a Facebook csoport létrehozása.

Ha követted a lépéseket, már javában gyarapodhat a csoport tagjainak száma, és elkezdhetted a kommunikációt a csoport tagjaival.

A Facebook csoport megszüntetés igénye

A későbbiekben felmerülhetnek olyan okok, amik miatt szükségessé válik a Facebook csoport törlése.

Ilyen okok lehetnek pédául:

 • Kiderülhet, hogy a sokkal több szabadsággal és előnnyel létrehozható Facebook oldal kialakítása mellett döntesz, és a csoport tagokkal együtt  át szeretnéd migrálni a Facebook csoportodat Facebook oldallá.
 • A csoport minden erőfeszítésed ellenére nem indul be igazán, vagy nincs már időd vele foglalkozni, ezért a megszüntetése mellett döntesz.
 • Valakinek az érdekeit sérted a létrehozott Facebook csoporttal, és abban maradtok, hogy felszámolod a Facebook csoportodat.

A Facebook csoport törlése

A fenti videó bemutatja, hogy milyen lépésekből áll a Facebook csoport törlése.

A bemutatóban lépésről-lépésre, egy konkrét példán keresztül követheted a Facebook csoport törlés folyamatát, mely nagy vonalakban a következő.

 1. Miután tájékoztatod a csoport tagokat a szándékodról, kilépteted az összes tagot a csoportból. Ennek eredménye képpen egyedül maradsz a csoportban.
 2. Kilépteted saját magadat, mint megmaradt utolsó csoport tagot.
 3. A Facebook ezzel megszűntnek tekinti a csoportot, befejeződött a Facebook csoport törlési folyamat.

Ha részletesebben szeretnéd megismerni a Facebook funkciókat, használati lehetőségeiket, végezd a Facebook arany háromszög című tanfolyamot , ahol megismerheted a lehetőségeket.

Tetszett? Szólj hozzá!

A szerzőről

Sipos Ottó

Project management professional. Számos online projekt vezetője. A Clear Online-on digitális profit aktivátorokról, üzleti stratégiákról olvashatsz tőle. További izgalmas tartalmakat oszt meg veled a Google Plus-on.

3 hozzászólás

 • Facebook csoport torlese…

  Ha mar nincs szukseged a letrehozott Facebook csoportodra, ebbol a videobol megtudhatod a Facebook csoport torlese lepeseit….

 • Tamas szerint:

  Megathx! Magamtól sosem jöttem volna rá, kb. 20 percig kerestem a törlés gomobot! :)))))

 • oin kinv szerint:

  Üdvözlöm,

  hasznos kis videó, köszönöm szépen, egy olyan kérdésem lenne, valamennyire a témához kapcsolódik, hogy úgy vettem észre, facebookon két féle csoportot van

  http://kepfeltoltes.hu/110128/8180735501_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  és

  http://kepfeltoltes.hu/110128/10500274452_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  A különbség csupán annyi, hogy a pirossal keretezett rész, tagok / ismerősök hozzáadása, az egyik módon úgy történik, hogy egyesével be kell írni minden tag nevét, vagy legalább a kezdőbetűjét, a másiknál viszont kidobja az összes ismerősöm és csak kattintgatni kell (mint az esemény létrehozásánál), ami jóval kényelmesebb feladat.

  Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom megcsinálni az én csoportom (1. kép) olyanra, mint a másik csoport, aminek a tagja vagyok (2. kép).

  Várom válaszát!

  Köszönöm előre is!

Szólj hozzá